Yritys

Fenixin visio ja strategia

Lääkärikeskus Fenixissä haluamme hoitaa sinut ja perheesi kokonaisvaltaisesti läpi elämän. Visiomme on olla Itä-Uudenmaan johtava terveyspalveluyritys, joka pystyy vastaamaan monipuolisesti ja ketterästi asiakkaiden tarpeisiin.

Yrityksemme alkutaipaleella strategiamme painottuu työviihtyvyyteen ja asiakasprosessien kehittämiseen. Myös digipalvelut ovat tärkeä osa meidän ja yhteiskunnan tulevaisuutta.

Asiakaslupaus ja arvot

”Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua”

Kaksikielisyys

Porvoossa asuu lähes 30 % ruotsinkielisiä, minkä vuoksi meille on luonnollista tarjota kattavasti palveluita myös ruotsinkielellä.

Paikallisuus

Yritykset ja ihmiset luottavat nyt paikallisuuden voimaan ja me haluamme olla aidosti paikallinen toimija, joka ymmärtää sekä yritysten että yksityisasiakkaiden tarpeita. Tunnetut paikalliset lääkärit sekä työntekijät luovat kasvot meidän yrityksellemme.

Kotimaisuus

Toimintaympäristömme on kansallisella tasolla liian keskittynyt. Me haluamme muuttaa suuntaa ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta korostamalla kotimaisuutta. Yrityksemme on 100 % suomalainen.

Tavoitettavuus

Pienenä toimijana meille tärkein kilpailuvaltti on tavoitettavuus. Panostamme asiakaspalveluun ja henkilöstöresurssiin, jotta meihin saisi mahdollisimman vaivattomasti yhteyttä.

Yhteiskuntavastuu

Vastuullinen yritys ottaa vastuun yrityksen toiminnan vaikutuksista yrityksen sidosryhmiin ja ympäröivään yhteiskuntaan. Lääkärikeskus Fenixin vastuulliseen yritystoimintaan kuuluvat ihmisoikeuksien kunnioittaminen, ympäristövaikutusten arviointi, yrityksen toiminnan avoimuus ja raportointi.

Yksi keskeinen yhteiskuntavastuun ongelma on yritysten veronkierto, jonka avulla yritykset pyrkivät pienentämään ja jopa välttämän veronmaksua hyödyntämällä lainsäädännön porsaanreikiä. Meille verojen maksaminen Suomeen on kunnia-asia ja maksamme jokaisen veroeuron kotimaahan, ylpeästi.

Lisätietoja tulossa myöhemmin