Lääkärikeskus Fenix Helsinki

Lääkärikeskus Fenix Helsinki sijaitsee Kaivopuiston kupeessa

Puistokatu 3A
00140 Helsinki

Ajanvaraus:

Puh.  020 144 1511
puhelinajanvaraus aukioloaikojen mukaisesti

Muistattehan aina varmistaa mihin Fenixin pisteeseen olette aikaa varaamassa!

Sähköinen ajanvaraus auki vuorokauden ympäri.

Monipuolisesti Sinua palvellen

Helsingin toimipisteessä sijaitsee moderni leikkausyksikkömme. Lisäksi vastaanottoa pitävät kirurgian ja ortopedian erikoislääkäri, LT, Christer Lybäck ja liikuntalääketieteen sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, LKT, Harri Selänne.

Tietoa leikkausyksiköstämme:

Leikkauksiin liittyvät kysymykset voitte lähettää osoitteeseen sairaala@laakarikeskusfenix.fi. Tietosuojan vuoksi kehotamme lähettämään ensimmäisen viestin yksinkertaisena esimerkiksi "kysymyksiä leikkaukseen liittyen", niin vastaamme suojatulla sähköpostilla.

Leikkausyksikön vastaavana hoitajana sekä potilasasiamiehenä toimii Pirkko Koivusaari. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse pirkko.koivusaari@laakarikeskusfenix.fi. Puhelimitse numerosta +358 40 1753275. Mikäli emme pääse juuri silloin vastaamaan, niin voitte jättää soittopyynnön viestillä tai sähköpostilla niin soitamme Teille takaisin.

Leikkausyksikön vastaavana lääkärinä toimii ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Carl Lybäck. Myös häneen voi olla yhteydessä carl.lyback@laakarikeskusfenix.fi