Palvelut

Etävastaanotto

Fenixin lääkärit ovat myös tavoitettavissa etänävastaanotolla puhelimitse.
Etävastaanoton palvelut:

 • Oireiden ja sairauksien kartoitus, hoito ja neuvonta puhelimitse
 • Reseptit ja niiden uusinnat tapauskohtaisesti
 • Lääkärin arvioinnin perusteella lähetteet tutkimuksiin

Puhelinvastaanotolle varataan aika ja lääkäri soittaa sinulle varatun ajan alussa. Varmista, että olet tällöin vapaana ja puhelin on lähellä! Asiantuntijalle ei voi soittaa takaisin. Mikäli et vastaa, veloitamme sinulta käyttämättömän etävastaanoton hinnan

Työterveyhuolto

Työterveyshuolto on ennen kaikkea ehkäisevää toimintaa. Työterveyshuollon toiminnan tarkoitus on ajoissa puuttua työstä ja työympäristöstä johtuviin työkykyä uhkaaviin tekijöihin. Työterveyshuolto myös tukee yrittäjiä sekä työntekijöitä työkyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Työterveyssopimuksemme tehdään aina asiakasyritysten tarpeet ja toiveet huomioiden.

Palvelupaketteja löytyy lakisääteisestä työterveydestä lähtien aina Laajan sairaanhoidon sisältäviin. Sopimuksen sisältö on räätälöitävissä yrityskohtaisesti, näin pystymme tarjoamaan jokaiselle yritykselle sen henkilöstön sekä yrityksen liiketoiminnan kannalta toimivimman palvelukokonaisuuden.

Työterveyshuoltomme koostuu yrityskohtaisesta, nimetystä moniammatillisesta tiimistä, johon kuuluu työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti sekä työterveyspsykologi.

Työterveyshuoltomme toimii asiakaslähtöisesti, eettisesti, luottamuksellisesti, monitieteisesti ja moniammatillisesti.

Työterveysyhteistyössä toimintaan sisältyy aina työpaikan tarpeiden arviointi, toiminnan suunnittelu, vaikuttavuuden seuranta ja arviointi sekä laadun parantaminen.

Toiminnassamme noudatamme hyvää työterveyshuoltokäytäntöä.

 

Tarjous & lisätiedot

Pyydä tarjous

 

tai ota yhteyttä

Jere Riivari

Myyntijohtaja, työterveyspalvelut

0405211178

jere.riivari@laakarikeskusfenix.fi

Tarjousta varten tarvitsemme yrityksen y-tunnuksen, päätoimipaikan osoitteen sekä henkilöstömäärän.

 

Työterveyshuollon tiimiimme kuuluu:

Marja-Leena Peltola, työterveyshuollon erikoislääkäri

Joonas Tynkkynen, työterveyslääkäri

Pirjo Nurkkala, työterveyshoitaja

Lotten Nyström, työterveyshoitaja

Heidi Niemi, työfysioterapeutti

Charlotta Suokas, työterveyspsykologi

Ortopedia ja käsikirurgia

Ortopedit ja käsikirurgit tutkivat ja hoitavat laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelinten vaivoja, vammoja ja vaurioita.

Ortopedille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

 • Polvi- ja lonkkavaivat
 • Selkävaivat
 • Yläraaja- ja niskavaivat
 • Leikkausten jälkikontrollit
 • Pistoshoidot (mm. kortisoni ja Synvisc One)

Tuki- ja liikuntaelinten vaivojen, vammojen ja vaurioiden diagnostiikan apuna usein käytetään röntgen-, ultraääni- ja magneettikuvauksia. Konservatiivinen hoito toteutetaan yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa.

Carl Lybäck
ortopedi, kirurgi

Christer Lybäck
ortopedi, kirurgi, lääketieteen tohtori

Carola Krook
ortopedi, kirurgi

Masi Mustaniemi
käsikirurgian erikoislääkäri

Yleislääketiede

Yleislääketiede on yksityisten lääkäriasemien suosituin erikoisala ja myös lääkärikeskus Fenixin lääketieteellisten palvelujen peruspilari.
Yleislääkärille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

 • äkilliset sairastumiset (infektiot, pienet tapaturmat jne.)
 • yleisten kansansairauksien hoidon suunnittelu ja seuranta
 • oireiden selvittelyt ja jatkotutkimusten ja -toimenpiteiden suunnittelu
 • sydän- ja verisuonisairaudet
 • erilaiset todistukset, esim ajokorttitodistukset
 • yleistutkimukset
 • laboratoriolähetteet ja tulosten seuranta sisältäen hoito-ohjeet ja neuvonnan
 • pistokset, verenpaineseurannat, lääketarkistukset

Yleislääkärit ohjaavat tarvittaessa erikoissairaanhoitoon ja käyttävät Fenixin omaa laboratoriota ja kuvantamista sairauksien diagnoosiin ja hoitoon. Tarvittaessa yleislääkärit ohjaavat jatkohoitoon erikoislääkärille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille.
Äkillisissä tapauksissa nopein tapa päästä oikeaan hoitoon on varata aika Fenixin yleislääkärille. Saat avun juuri varaamaasi aikaan ja tarvittaessa laboratorio ja röntgentutkimukset saadaan jopa samalla käynnillä, mikäli niille on tarvetta.

Mikko Björkman
yleislääkäri, lääketieteen tohtori

Joonas Tynkkynen
yleis- ja työterveyslääkäri

Iiro Välimäki
yleislääkäri, lääketieteen tohtori

Kalle Lönnberg
yleislääketieteen erikoislääkäri

Kari Pietiläinen
yleislääketieteen erikoislääkäri

Marja-Leena Peltola
yleis- ja työterveyslääkäri

Mikko Tenhu
yleis- ja työterveyslääkäri

Naistentaudit

Gynekologinen terveys on merkittävä osa naisen yleistä hyvinvointia ja seksuaaliterveyttä. Gynekologi onkin naisen luottolääkäri!
Gynekologille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

 • Vuosikontrollit
 • Vaihdevuosiin liittyvät kysymykset
 • Hormonihoidot
 • Ehkäisy
 • Varhaisraskauden ultraäänitutkimukset

Käytössämme on moderni ultraäänilaitteisto, laboratoriopalvelut, mammografia ja magneettikuvauslaite.

Suoritamme ammattitaidolla pienkirurgiset toimenpiteet, kierukan laitot, koepalojen otot ja ehkäisykapseleiden asennukset.

Anna Westerlund
naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Satu Klockars
LL, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Esa Räty
naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Lastentaudit

Lastentaudit ovat Fenixin tärkein erikoisala. Lapsipotilaitamme tutkivat ja hoitavat laaja-alaisesti mm. yleislääkärit, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä ihotautilääkärit. Lastentautien erikoislääkäri on perehtynyt erityisesti alle 18-vuotiaiden lasten erilaisiin äkillisiin ja pitkäaikaisiin
terveysongelmiin.
Lapsille yleisimpiä ajanvarauksen aiheita:

 • Kuume- ja kiputilat
 • Tapaturmat
 • Korvatulehdukset
 • Epäily sairaudesta (syynä mm. virtsaamis-, syömis- tai kehittymishäiriöt

Liisa Winter
lastentautien erikoislääkäri

Thomas Dahllund
lastentautien erikoislääkäri

Jaana Rahiala
lastentautien erikoislääkäri

Michaela Gräsbeck
lastentautien erikoislääkäri

Fysioterapia

Lääkärikeskus Fenixin fysioterapeutit ovat oman alansa kokeneita ja monipuolisen osaamisen omaavia ammattilaisia. Fysioterapeuttimme ovat suorittaneet myös lukuisia ammattitaitoa lisääviä erikoiskoulutuksia ja hoitavat asiakkaitaan täydellä sydämellä.

Suurin osa tuki- ja liikuntaelin ongelmista voidaan hoitaa konservatiivisesti eli ilman leikkaushoitoa. Fenixin fysioterapeutit arvioivat nopeasti konservatiivisen hoidon mahdollisuudet ja tekevät tiiviistä yhteistyötä hoitavien lääkärien kanssa. Näin takaamme asiakkaalle parhaan mahdollisen hoidon, toimimalla yhdessä tiiminä.

Hyvin toteutettu fysioterapia takaa mahdollisimman nopean toiminta- ja työkyvyn palautumisen.

Heidi Niemi
fysioterapeutti

Jani Räsänen
fysioterapeutti

Sini-Marja Heikkinen
naprapaatti, kuntouttava valmennus

Rokotukset

Lääkärikeskus Fenixissä on saatavilla kattavat rokotuspalvelut. Rokotuksiin voi varata helposti ajan puhelinajanvarauksestamme ja samalla tarkistamme myös harvinaisempien rokotteiden saatavuuden.

Tarvittaessa lääkärimme voi tehdä reseptin apteekista noudettavaa rokotetta varten ennen rokotushoitajan vastaanottoa.

HEPATIITTI A (Havrix)

Hepatiitti A on viruksen aiheuttama akuutti maksatulehdus. Se on yleinen ns. huonon hygienian maissa ja tavallisemmin se tarttuu ulosteiden saastuttaman ruuan ja juoman välityksellä tai uimalla jätevedensaastumassa vedessä. Hepatiitti A on yksi yleisimmistä rokotteilla ehkäistävistä matkailijoiden tartuntataudeista. Rokotesuojaa varten tarvitaan kaksi rokotusta, joista toinen suositellaan annettavan 6-12 kk:n kuluttua ensimmäisestä annoksesta. Kahdella rokotteella varmistetaan pitkäaikainen, jopa elinikäinen suoja.

HEPATIITTI B (Engerix)

Hepatiitti B on viruksen aiheuttama maksatulehdus, joka tarttuu suojaamattomassa seksissä sekä veren välityksellä. Tartunta on mahdollinen etenkin kehitysmaissa toteutettujen hoitotoimenpiteiden kuten verensiirtojen, suonensisäisenlääkehoidon ja hoitotoimenpiteiden yhteydessä. Hepatiitti B voi tarttua steriloimattomilla välineillä tehdyssä lävistyksessä tai tatuoinnissa sekä likaisesta neulasta tai ruiskusta. Hepatiitti B voi aiheuttaa sekä akuutin että kroonisen taudinkuvan. Krooninen hepatiitti lisää mm. maksakirroosin tai maksasyövänriskiä.
Hepatiitti B:tä vastaan voidaan suojautua rokotteella. Kansallisessa rokotusohjelmassa Hepatiitti B rokotetta tarjotaan vain riskiryhmille. Matkailijan tulee huolehtia itse omasta suojautumisesta hepatiitti B:tä vastaan. Lasten kanssa usein matkustavien kannattaa harkita myös lasten suojaamista rokotteella. Hepatiitti B:tä vastaan voidaan rokottaa pelkällä hepatiitti B -rokotteella tai yhdistelmä rokotteella, joka antaa suojan sekä hepatiitti A:ta sekä B:tä vastaan. Täydellisen, jopa elinikäisen suojan saavuttamiseksi Hepatiitti B sekä yhdistelmärokote (A+B) vaatii kolmen rokotteensarjan. Toinen rokote pistetään kuukauden ja kolmas kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä annoksesta.

HEPATIITTI A JA HEPATIITTI B (Twinrix, Twinrix Pediatric)

Yhdistelmärokote (Twinrix) antaa suojan sekä hepatiitti A:ta ja B:tä vastaan. Hepatiitti A tarttuu saastuneen ruuan, juoman ja huonon hygienian välityksellä ja hepatiitti B veren ja suojaamattoman seksin välityksellä. Hepatiitti B rokotteen tavoin yhdistelmärokotesarjaan kuuluu yhteensä kolme rokotusta.

Jäykkäkouristusrokote (DiteBooster, Boostrix)

Jäykkäkouristus on bakteerin aiheuttama tauti, jonka oireita ovat mm päänsärky, lihasjäykkyys ja voimakkaat lihaskouristukset. Bakteerin voi saada maaperästä tai eläimenpuremasta. Jäykkäkouristusrokotus kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan ja se on kaikenikäisille tarpeellinen. Bakteeria esiintyy kaikkialla maailmassa. Näin ollen myös matkailijoiden on syytä tarkistaa rokotteen voimassaolo ennen matkalle lähtöä.
Jäykkäkouristuksen rokotussuositukset ovat muuttuneet 10 vuoden välein annetuista tehosteista ikäryhmärokottamiseen. Aikuiset tarvitsevat tehosteen 20 vuoden välein (25-, 45- ja 65-vuotiaana). Tapaturman yhteydessä tulee tehosterokote antaa, mikäli edellisestä on kulunut yli 10 vuotta. Yli 65-vuotiaille annetaan tehosteet edelleen 10 vuoden välein.
DiteBooster rokote antaa suojan jäykkäkouristuksen lisäksi myös kurkkumätää vastaan ja saatavilla on myös valmiste, joka antaa näiden lisäksi suojan myös hinkuyskää vastaan (Boostrix).

Influenssarokotus

Influenssarokote on tehokas tapa suojautua influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan. Influenssa sekoitetaan usein tavalliseen nuhakuumeeseen. Se on kuitenkin flunssaa huomattavasti äkillisempi ja vakavampi hengitysteiden tulehdus, jonka oireita ovat mm. korkea kuume, lihassärky, vilunväristykset ja päänsärky.
Influenssarokote suojaa influenssalta ja sen jälkitaudeilta, kuten keuhkoputkentulehdukselta korvatulehdukselta ja keuhkokuumeelta. Rokote tulisi ottaa vuosittain jo ennen influenssakauden alkua marras-joulukuussa, sillä vasta-ainesuojan kehittyminen kestää n. 2 viikkoa. Rokotteen voi ottaa myös influenssakauden aikana ja samaan aikaan esimerkiksi pneumokokkirokotteen kanssa. Influenssaan voi sairastua kuka tahansa ja sitä esiintyy kaikkialla maailmassa, joten rokote on hyvä ottaa myös matkalle lähtiessä. Riskiryhmään kuuluvat voivat saada rokotteen maksutta osana kansallista rokotusohjelmaa.

Pneumokokkirokote (Prevenar 13)

Pneumokokkibakteeri on merkittävä infektiosairauksien kuten keuhkokuumeen tai vakavan yleisinfektion aiheuttaja. Pneumokokkitautien riski lisääntyy puolustusjärjestelmämme heikentyessä sairauksien tai ikääntymisen vuoksi. Rokotusta suositellaan yli 65- vuotiaille ja riskiryhmiin kuuluville. Pneumokokkibakteeri voi aiheuttaa myös lapsille vakavia bakteeritulehduksia, keuhkokuumeita ja korvatulehduksia. Lapset saavat rokotteen osana kansallista rokotusohjelmaa, mutta aikuiset huolehtivat itse omasta rokotesuojastaan. Pneumokokkirokotteilla ehkäistään pneumokokkibakteerin aiheuttamia tartuntoja. Prevenar 13 suojaa kolmeatoista Streptococcus pneumoniae bakteerityyppiä vastaan ja auttaa ehkäisemään sairauksia, kuten keuhkokuumetta, sepsistä ja aivokalvotulehdusta. Yksi Prevenar 13 rokote antaa elinikäisen suojan.

Puutiaisaivotulehdusrokote (tick-borne encephalitis, TBE)

Puutiaisaivotulehdus eli puutiaisaivokuume on puutiaisten levittämä harvinainen, mutta vakava virusperäinen tauti, jota vastaan voidaan suojautua rokotteella. Punkit levittävät puutiaisaivokuumeen lisäksi myös borrelioosia. TBE-rokote suojaa puutiaisaivotulehdusta vastaan. Rokotteen ottaminen on suositeltavaa etenkin heille, jotka oleskelevat pitkiä aikoja taudin esiintyvyys alueella ja liikkuvat paljon luonnossa. Puutiaisaivotulehdus on hankalin ikääntyneillä, lapsilla sitä taas esiintyy vähemmän. Matkailijoiden kannattaa arvioida rokotteen tarve, sillä esimerkiksi jo Virossa TBE on huomattavasti yleisempi kuin Suomessa. Kohonneen TBE-riskin alueita löytyy mm. Keski- Euroopasta ja Baltian maista sekä joistakin maista Euroopan ulkopuolelta.
Perusrokotusohjelmaan kuuluu kolme rokotusta. Ensimmäinen ja toinen rokoteannos olisi parasta ottaa talvikuukausina, koska puutiaiset aktivoituvat keväällä. Tällöin suoja on paras mahdollinen puutiaiskauden alussa. Perusrokotusohjelman jälkeisen suojan ylläpitämiseksi tarvitaan ensimmäinen tehosteannos kolmen vuoden kuluttua. Ensimmäisen tehosteen jälkeen tehosterokotukset ovat tarpeen iästä riippuen 3-10 vuoden välein. Yli vuoden ikäiset lapset voidaan rokottaa lasten rokotevalmisteella, jota annetaan lapsille 16. ikävuoteen saakka

MPR-rokote (tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokkorokote) Priorix

Tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko ovat herkästi tarttuvia virustauteja, joista varsinkin tuhkarokko voi aiheuttaa mm. vakavia keuhkokuumeita ja aivovaurioita. Iän karttuessa MPR-taudit ovat vaikeampia ja jälkitauteja on enemmän.
MPR rokote antaa suojan näitä kolmea virustautiatautia vastaan. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan ja vuonna 1975 ja sen jälkeen syntyneet ovat lähes kaikki rokotettu lapsena. Suurimmalla osalla ennen vuotta 1970 on lapsena sairastettujen MPR- tautien antama immuniteetti. Vuosina 1965- 1975 syntyneillä suoja voi olla puutteellinen, sillä he eivät ole vielä saaneet rokotetta ja osa heistä ei ole sairastanut tuhkarokkoa, sikotautia tai vihurirokkoa. Mikäli näin on, suositellaan rokotusta myös aikuisille. Matkailijoiden on erityisen tärkeä selvittää MPR-rokotteen tarve, sillä joissain maissa esiintyy vielä tuhkarokkoepidemioita. Rokotesarjaan kuuluu yhteensä kaksi rokotusta.

Keltakuumerokotus (Stamaril)

Keltakuume on hyttysen välityksellä leviävä vakava, akuutti virustauti. Keltakuumetta esiintyy päiväntasaajan seuduilla Afrikassa sekä Etelä- ja Väli-Amerikassa. Rokote keltakuumetta vastaa sisältää elävää heikennettyä virusta ja se on tehokas suoja taudin ehkäisemiseksi. Rokote on tärkeä varsinkin niille, jotka matkustavat alueille, joilla keltakuumetta esiintyy, etenkin kaupunkien ulkopuolelle ja viidakko-oloihin suuntautuvilla matkoilla.
Tietyt maat voivat vaatia rokotustodistuksen kaikilta maahan matkustavilta, tai ainakin heiltä, jotka saapuvat maista, jossa keltakuumetta esiintyy. Todistus voidaan vaatia myös mikäli matkustaja on tehnyt välilaskun maihin, joissa keltakuumetta esiintyy.
Kun tiedät että matka ulkomaille on tulossa kannattaa tarkistaa tarvittava rokotussuoja hyvissä ajoin mielellään jo useampia kuukausia ennen tulevaa matkaa. Rokotteiden suoja ei synny välittömästi ja joskus suojan muodostamiseksi tarvitaan useampi annos rokotetta. Keltakuumerokotteen kohdalla riittää yksi rokote annos. Rokotustodistus tulee voimaan 10 vrk:n kuluttua rokotuksesta ja rokotussuojan katsotaan nykyään kestävän eliniän.

Vyöruusurokote (Zostavax)

Vyöruusu on kivulias, rakkuloita muodostava ihottuma. Se voi aiheuttaa pitkäkestoisia hermosärkyjä, vaikeita arpia ja lihashalvausta sekä kuulon- tai näön menetystä. Vyöruusu muistuttaa oireiltaan vesirokkoa, ja sen aiheuttaakin sama virus. Vesirokon sairastamisen myötä virus ja voi aktivoitua uudelleen ja aiheuttaa vyöruusun.
Vyöruusua vastaan on saatavilla rokote, jota suositellaan yli 50- vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Vesirokkorokote (Varivax)

Vesirokko on yleinen lastensairaus, joka tarttuu herkästi pisaratartuntana ja ilmanvälityksellä. Aikuiselle vesirokko on monin verroin vakavampi tauti kuin lapselle. Tästä syystä aikuisten vesirokkoa sairastamattomien voi olla tarpeen suojautua vesirokkoa vastaan rokotteella.
Vesirokkorokote suojaa vesirokolta ja sen jälkitaudeilta, joita ovat mm. ja laaja-alainen ihon bakteeritulehdus, aivotulehdus ja keuhkokuume. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan ja perusrokotussarjaan kuuluu kaksi annosta. Rokote voidaan antaa myös henkilöille, joiden ei tiedetä sairastaneen vesirokkoa, mutta jotka ovat altistuneet sille vesirokkoa sairastavan henkilön välityksellä.

Laboratorio -ja kuvantamispalvelut

Lääkärikeskus Fenixistä saat kaikki tarvittavat laboratoriotutkimukset. Laboratorioomme tullaan ilman ajanvarausta aukioloaikoinamme. Näytteenottoon voi tulla myös ilman lähetettä, mutta huomioithan että silloin et ole oikeutettu KELA-korvaukseen.

Yleisimpiä laboratoriotutkimuksia ovat mm. virtsanäytteet, verenkuvat, tulehduskokeet, kolesterolitutkimukset, sydänfilmi sekä keuhkotilavuus- ja keuhkotoimintakokeet. Osa näytteistä analysoidaan Lääkärikeskus Fenixin laboratoriossa Porvoossa jopa asiakkaan odottaessa ja osa lähetetään edelleen yhteistyökumppannillemme Synlabille.

Kuvantamisessa eli radiologiassa tutkitaan ihmisen kehoa eri kuvantamistutkimusten avulla. Fenixin kuvausvalikoimasta löytyvät röntgenkuvauksen lisäksi ultraäänitutkimukset, mammografia ja magneettikuvaus. Kuvantamistutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete ja niitä käytetäänkin tyypillisesti potilaan diagnoosin määrittämiseen ja hoitavan lääkärin hoitopäätöksien tukena. Kaikkiin kuvantamistutkimuksiimme sisältyy radiologin lausunto.

LÄÄKÄRIKESKUS FENIXIN TUTKIMUSPAKETIT

naispaketti 198€/miespaketti 216€

Ohessa lyhyt kuvaus tutkimuspaketteihin kuuluvista tutkimuksista. Naisen ja miehen tutkimuspaketit ovat lähes vastaavat. Molempiin kuuluu; perusverenkuva, kilpirauhasarvo, kolesteroliarvot, pitkäaikainen verensokeri, tulehdusarvo, munuaisarvo, ferritiini, D-vitamiini ja B-12vitamiini. Näiden lisäksi naisen paketista löytyy albumiinikorjattu kalsium ja miehenpaketista PSA ja testosteroni.

Viitearvot löydät helposti tutkimustulostesi yhteydestä, jotka lähetämme sinulle toiveesi mukaan postitse tai sähköpostitse.

Mikäli tutkimustuloksissasi on viitearvoista poikkeavia tuloksia, varaathan ajan lääkärille.

Perusverenkuva antaa yleiskuvan verensoluista ja hemoglobiinista. Peruskuva on apuna monien eri sairauksien toteamisessa ja se kuuluu mm. anemian, verisairauksien ja tulehdustautien perustutkimuksiin. Perusverenkuva on hyödyllinen tutkimus myös yleisen terveydentilan kartoituksessa.

Sairaanhoitajan vastaanotto

 • lääkärin määräämät injektiot
 • rokotukset (matkailijoiden on hyvä varata aikaa puhelimitse, jotta voidaan varmistaa, että meillä löytyy tarvittava rokoteaine)
 • korvahuuhtelut
 • haavahoidot
 • dreenien poistot
 • ompeleiden poisto

Fenix Helsinki

Lääkärikeskus Fenixin Helsingin toimipiste sijaitsee Kaivopuistossa osoitteessa Puistokatu 3A, 00140 Helsinki.

Helsingin piste pitää sisällään modernin leikkausyksikkömme. Lisäksi toimipisteessä pitävät vastaanottoa kirurgian ja ortopedian erikoislääkäri, LT, Christer Lybäck ja liikuntalääketieteen sekä yleislääketieteen erikoislääkäri, LKT, Harri Selänne.

Ajanvaraus vastaanotoille onnistuu puhelimitse numerosta 020 144 1511 tai sähköisenä ajanvarauksena. Muistattehan aina varmistaa mihin Fenixin pisteeseen olette aikaa varaamassa!

Leikkauksiin liittyvät kysymykset voitte lähettää osoitteeseen sairaala@laakarikeskusfenix.fi. Tietosuojan vuoksi kehotamme lähettämään ensimmäisen viestin yksinkertaisena esimerkiksi "kysymyksiä leikkaukseen liittyen", niin vastaamme suojatulla sähköpostilla.

Leikkausyksikön vastaavana hoitajana sekä potilasasiamiehenä toimii Pirkko Koivusaari. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostitse pirkko.koivusaari@laakarikeskusfenix.fi. Puhelimitse numerosta +358 40 1753275. Mikäli emme pääse juuri silloin vastaamaan, niin voitte jättää soittopyynnön viestillä tai sähköpostilla niin soitamme Teille takaisin.

Leikkausyksikön vastaavana lääkärinä toimii ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Carl Lybäck. Myös häneen voi olla yhteydessä carl.lyback@laakarikeskusfenix.fi