Specialister

Olli Suomalainen Specialistläkare i kardiologi

Språkkunskaper
svenska, finska, engelska

Tjänster:
Vård och diagnostisering av sjukdomar inom kardiologi. Kompilering av intyg. Grundvård och diagnostisering av sjukdomar inom inre medicin.

Bor nu i Helsingfors men har förut bott några år i Borgå, så Östnyland är bekant för mig. Jag håller på att specialisera mig inom kardiologi och är på mitt sista år i Mejlans universitetssjukhus varifrån jag blir färdig under år 2022. Jag är intresserad av hjärtsjukdomar och deras vård som en helhet. Dessutom har jag flera års erfarenhet av inremedicin, deras vård och diagnostik. Efter att jag utexaminerats som läkare har jag jobbat några år inom kirurgi så jag har en omfattande erfarenhet av både medicinsk och kirurgisk vård av sjukdomar i allmänhet.

Jag gör också forskningsarbete vid sidan av patientjobbet och förbereder i framtiden en avhandling och på detta sätt strävar efter att följa med utvecklingen av medicin samt fortlöpande uppdatera mig inom branschen.

På min mottagning strävar jag efter att bekanta mig på ett omfattande och förebyggande sätt med patientens situation. Jag tar emot över 16-åringar. Puhun suomea äidinkielenäni. Jag mottagar också på svenska. I speak fluent english.

Mottagning i Borgå verksamhetsställe (Biskopsgatan 22)