Asiantuntijat

Riitta Tötterman Kirurgian erikoislääkäri

Kielitaito
suomi, ruotsi, englanti (saksa auttavasti)

Esittely:
Olen yleiskirurgi ja teen paikallispuudutuksessa pientoimenpiteitä, kuten luomien ja rasvapattien poistoja, kynnen osa- ja kokopoistoja sekä peräpukamatoimenpiteitä. Olen yli 35 vuotta tehnyt ruoansulatuskanavan tähystyksiä ja hoitanut vatsavaivoista kärsiviä potilaita. Viimeiset 25 vuotta olen lisäksi opiskellut erilaisia tekniikoita, joilla voin auttaa kipupotilaita sekä ns toiminnallisista vaivoista kärsiviä. Käyttämäni menetelmät ovat mm. akupunktio, kinesioteippaus ja faskiamanipulaatio.

Faskiamanipulaatio on menetelmä, jossa käsitellään systemaattisesti sidekudosrakenteita, joiden toimintahäiriöt ovat oireiden syynä. Faskioita eli sidekudosrakenteita tutkitaan maailmalla ahkerasti ja tekniikat kehittyvät, kun tieto ja kokemus leviävät. Faskiamanipulaatioon liittyen teen pienimuotoista tutkimustyötä.

Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti ja yhteistyössä heidän kanssaan pyrin löytämään avun jokaiselle parhaiten sopivalla menetelmällä. Koska olen toiminut Porvoossa jo neljä vuosikymmentä, on minulla hyvä ja osaava yhteistyöverkosto paikkakunnalla.

 

Vastaanotto Porvoon toimipisteessä (Piispankatu 22)