Asiantuntijat

Olli Suomalainen Kardiologian erikoislääkäri

Kielitaito
suomi, ruotsi, englanti

Palvelut:
Kardiologian alaan kuuluvien sairauksien hoito ja diagnosointi. Todistuksien laatiminen. Soveltuvin osin sisätautien alaan kuuluvien sairauksien perusdiagnostiikka ja -hoito.

Olen helsinkiläinen kardiologi ja olen asunut aiemmin myös Porvoossa joitakin vuosia, joten Itä-Uusimaa on tuttu seutu. Minulla on menossa parhaillaan viimeinen vuosi Meilahdessa Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa, josta valmistun kardiologian erikoislääkäriksi vuoden 2022 aikana. Olen kiinnostunut sydänsairauksista ja niiden hoidosta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi minulla on usean vuoden kokemus yleissisätaudeista, niiden hoidoista ja diagnostiikasta. Lääkäriksi valmistumisen jälkeen olen ollut muutaman vuoden kirurgialla, joten minulla on kattava kokemus sekä lääketieteellisestä että kirurgisesta hoidosta eri sairauksissa yleisesti.

Teen tutkimustyötä potilastyön lisäksi ja valmistelen tulevaisuudessa väitöskirjaa ja näinollen pyrin seuraamaan lääketieteen kehitystä jatkuvasti sekä päivittämään tietojani alalta.

Vastaanotolla pyrin perehtymään kokonaisvaltaisesti ja ennaltaehkäisevästi ongelmiin. Otan vastaan yli 16-vuotiaita potilaita. Puhun suomea äidinkielenäni. Jag mottagar också på svenska. I speak fluent english.

Vastaanotto Porvoon toimipisteessä (Piispankatu 22)