Asiantuntijat

Harri Selänne LKT, erikoistunut liikuntalääketieteeseen ja yleislääketieteeseen.

Vastaanotto sekä Helsingissä että Porvoossa

Esittely:

Harri pitää vastaanottoa Fenix Helsingissä ja Porvoossa ja on jäsen Suomen Olympiakomitean lääkäritiimissä. Hän on toiminut Suomen judoliiton ja Suomen uimaliiton olympiavalmennettavien urheilijoiden vastuulääkärinä ja on edelleen monen huippu-urheilijan omalääkäri.

Harri Selänne on julkaissut yli 50 vertaisarvioitua tiedeartikkelia ja runsaasti kongressiabstrakteja ja kansanomaisia julkaisuja liikuntalääketieteen alalta. Hänen kiinnostuksensa kohteena tutkijana ja yksityislääkärinä ovat urheiluvammat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito, urheilijan ylikunto ja uupuminen.

Harri Selänne, MD, PhD is a specialist in Sports Medicine and a member of the physician board in the Olympic committee of Finland. Based on his extensive practical experience of working with talented and elite athletes, he can offer practice-based insights into the medical screenings and assessment of athletes. He has published more than 50 peer reviewed articles and over 100 conference abstracts in the field of Sports and Exercise medicine. His main interest as a researcher and private physician lies in Sports injuries, prevention and treatment, athlete overtraining and burnout

 

Vastaanotto Porvoo Tori-toimipisteessä (Rauhankatu 29)