Asiantuntijat

Annika Lönnberg Kardiologian erikoislääkäri

Kielitaito
suomi (äidinkieli), ruotsi, englanti

Palvelut:

  • Hoidan kaikkia aikuisten (>16v) sydänsairauksia / selvitän onko oireiden taustalla sydänsairaus.
  • Vastaanoton yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä sydämen ultraäänitutkimus (sydänECHO), jolla saadaan selvitettyä sydämen rakenne ja toiminta (sydämen vajaatoiminta, läppäviat, synnynnäiset sydänviat).
  • Rytmihäiriöiden selvittelynä Holter-tutkimuksen mahdollisuus erillisellä ajanvarauksella.
  • Rasitus-EKG sepelvaltimotaudin diagnostiikkaan.
  • Vastaanotolle olisi hyvä ottaa mukaan lääkelista ja tiedot mahdollisista aiemmista sydäntutkimuksista /toimenpiteistä (nopeuttaa vastaanottoa) sekä mielellään Ekg (<1v vanha riittää ellei kyseessä ole uusi oire).

Esittely:
Olen valmistunut lääkäriksi v2000 ja kardiologian erikoislääkäriksi v2012. Kardiologiksi erikoistumiseni jälkeen olen työskennellyt Päijät-Hämeen keskussairaalan Sydänkeskuksessa Lahdessa, nykyisellään osastonylilääkärin virassa. Sairaalatyöni on toimenpidepainotteista: teen sepelvaltimoiden varjoainekuvauksia sekä pallolaajennuksia ja asennan tahdistimia, mukaanlukien erityistahdistimet (rytmihäiriö- ja vajaatoimintatahdistimet eli ICD- ja CRT-tahdistimet), erityisvastuualueenani on tahdistinhoito. Pidän myös ajanvarausvastaanottoa sairaalan sydänpoliklinikalla sekä toimin kardiologikonsulttina.

Yksityisvastaanottoa olen pitänyt täällä kotipaikkakunnallani Porvoossa vuodesta 2016 lähtien, mahdollisuuksien mukaan yhtenä päivänä viikossa. Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Vastaanotto Porvoon toimipisteessä (Piispankatu 22)